Vi använder oss av Cookies för att förbättra vår hemsida och din shoppingupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du våra Villkor för Cookies.

 

Regler och villkor för Club CHANGE

Det är Twilfit AB Organisationsnummer: 556645-9763, Nacka, Box 1153, 131 26 Nacka Strand, som står bakom Club CHANGE. Har du frågor eller funderingar om medlemskapet är du hjärtligt välkommen att skicka ett meddelende till vår kundtjänst via kontaktformuläret eller telefonnr +46 840309502.

  • Medlemskap i Club CHANGE är gratis.

  • Du blir medlem genom att fylla i ett registreringsformulär i en av våra butiker eller på webben. Om du gör detta i butik får du ett medlemskort på en gång, men om du blir medlem på webben så får du ditt medlemskort med din första order.

  • Det är gratis att vara medlem i Club CHANGE, men du måste vara minst 16 år för att vara det.

  • Medlemsskapskortet är inte ett betal- eller kreditkort. Medlemsskapskortet ger dig endast tillgång till rabatter och erbjudanden.

  • När du shoppar online kan du logga in på Din Sida för att se köphistorik, ändra din information, skapa en önskelista, prenumerera- eller avlsuta en prenumeration på vårt nyhetsbrev.

  • CHANGE Lingerie ansvarar inte för eventuella förluster till följd av försummelser, eller felaktig information på din profil.

  • Vi skickar information angående erbjudanden, tävlingar och lokala evangemang till våra medlemmar via nyhetsbrevet. Vi ansvarar dock inte för ev. förlorad information med på grund av felaktig, eller avsaknad av, information. Vi uppmuntrar dig dock att se till så at nyhetsbrevet inte fastnar i eventuella spam-filter eller i din skräppost.

  • Om du förlorar dit medlemskort kan du få ett nytt i butik eller genom att ringa vår Kundservice. Din historik kommer att sparas på ditt nya kort..

  • Om du på något sätt förlorat ditt kort kan vi spärra ditt kort. Twilfit by Change Lingerie bär dock inget ansvar för eventuell felanvändning av ditt medlemsskapskort om du förlorat kortet via stöld eller liknande.

  • Club CHANGE sammarbetar inte med andra medlemsklubbar eller märken, och du får endast nyhetsbrev från Club CHANGE av oss.

  • När du blir medlem i Club CHANGE kommer vi spara den information du gett oss. Twilfit by Change Lingerie använder endast din information för Club CHANGE, och för utskick av erbjudanden via mejl eller SMS. All din information kommer att raderas om du väljer att avsluta ditt medlemsskap. Vi delar inte din information med några utomstående parter. Vi använder din personliga information för att skicka specifika erbjudanden och nyhetsbrev via mejl.

 

När du blir medlem i Club CHANGE, godkänner du att vi behandlar din information för att upprätthålla ditt medlemskap. Vi använder oss av informationen ovan för att ge dig fantastiska medlemsförmåner och när du blir medlem påbörjas denna process direkt. Härtill använder vi din information från din profil för att skräddarsy de erbjudanden som vi skickar till dig - således blir de erbjudanden som skickas till dig är relevanta med erbjudanden som matchar dig.

Ditt godkännande och din ansökan om medlemskap i Club CHANGE ger oss rätt att processa din personliga information, cf. Artikel 6 i ‘the EU Personal Data Regulation’. 1 letter A och B. Du kan återkalla ditt samtycke och din registrering till Club CHANGE på din profil hos change.com, närsomhelst.

Din information används ENDAST för marknadsföring. Information kan delas med externa samarbetspartners  som processar informationen på våra vägnar. Vi använder oss av externa samarbetspartners för teknisk verksamhet, förbättringar till Club CHANGE, utskick av våra nyhetsbrev, riktad marknadsföring inklusive omfördelning. Dessa företag processar data och, i enlighet med våra instruktioner, processar även information som vi har kontroll över. De som processar din information kan inte använda din information för något annat syfte än att fullfölja det avtal som de har med oss, och är därför konfidentiellt bundna. Vi har ingått i skriftliga avtal med alla företag som processar data och hanterar din personliga information, å dina vägnar.

Bli medlem i CLUB CHANGE nu >>