Vi använder oss av Cookies för att förbättra vår hemsida och din shoppingupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du våra Villkor för Cookies.

Twilfit by Change Lingerie

På Twilfit by Change Lingerie hittar du allt du kan tänkas vilja ha allra närmast kroppen; underklädesset för alla tillfällen, mysiga natt- och loungeplagg, exklusiva ull- och sidenplagg, strumpor, strumpbyxor, shapewear och inte minst badplagg för alla former.


88 olika bh-storlekar

Vi erbjuder hela 88 olika bh-storlekar, från A-M kupa, och garanterar den perfekta passformen. Våra Personal Shoppers hjälper dig gärna med en bh-utprovning när det passar dig, så att du alltid får rätt storlek med dig hem.

Med 130 års samlad erfarenhet har vi kombinerat det bästa från Twilfit med det bästa från Change Lingerie. Därför hittar du både Twilfits kundfavoriter Clara, Dolly och Cecilia och Changes klassiker Lissi, Florence och Mariah i vårt sortiment.


5 produktlinjer

Twilfit by Change Lingerie har fem olika produktlinjer som tillsammans uppfyller alla underklädesbehov:

  • Twilfit – Klassiska bh:ar och nattplagg
  • CHANGE – Romantisk komfort
  • Charade – Exklusiv elegans
  • Intimate – Funktionell minimalism
  • MyPanties – Vardagstrosor du älskar

De fem produktlinjerna tas fram av danska designers med syftet att låta kvinnor matcha sin egen personlighet och livsstil. De tre märkena har sin arbetade design och perfekta passform gemensamt, och de passar kvinnor i alla storlekar.


Din naturliga skönhet

Hos Twilfit by Change Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet. Det är därför våra underkläder inte dikterar hur din kropp ska se ut, eller lovar dig ett helt nytt jag. Vad vi gör istället är att erbjuda en mängd olika modeller och designs, med en passform som känns helt rätt.

Det handlar om att du ska känna dig vacker, så var inte rädd för att uttrycka dig själv och att utforska de olika aspekterna av din kvinnlighet.

You, only better.


Vision

Att vara ett prisvärt underklädesmärke som erbjuder trendiga och innovativa underkläder med en perfekt passform, från A till M-kupa.


Uppdrag

Att förse så många kvinnor som möjligt, världen över, med den perfekta bh:n.


Twilfits historia

Twilfits första butik öppnade 1922 på Nybrogatan i Stockholm och blev snabbt en succé. Sedan dess har vi bistått svenska kvinnor med allt från korsetter och nylonstrumpor till push-ups och stay-ups. Men oavsett trend har Twilfit alltid hyllat kvinnans kropp i alla dess former.

Konsul Anders Andersson gjorde både sin förmögenhet och titel genom cigarraffärer. När staten i början av 1900-talet förstatligade tobakshandeln blev han dessutom generöst kompenserad. Anders Andersson blev en förmögen man och byggde en fastighet på Nybrogatan 11 i Stockholm och där bosatte han sig. På bottenplanet fanns det butikslokaler och där testade Anders Andersson en rad olika nya verksamheter, bland annat bil- och möbelhandel. Det var när han fick försäljningsrätten på de populära engelska Twilfit-korsetterna som affärerna tog fart igen. Den 7:e december 1922 startades aktiebolaget Twilfit tillsammans med systersonen Carl-Otto Heigard och butiken började sälja korsetter till huvudstadens välbärgade damer.

Ganska snabbt öppnade filialer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sortimentet utvecklades också fort. Till att börja med kom korsetter från andra fabrikanter, men på 40-talet fanns bysthållare, underkläder, nattplagg och strumpor i Twilfits butiker. Samtidigt tog Twilfit hjälp av fotografen Pål-Nils Nilsson för att skapa ett nytt bildspråk och utveckla företagets marknadsföring. Resultatet ansågs vara nyskapande för hela konfektionsbranschen och var ett viktigt steg i utvecklingen av Twilfit som varumärke.

Under 60-talet växte Twilfit till en välkänd modekedja med. Butiker æver hela landet. Sedan Anders Andersson startade Twilfit har underkläder gått från att vara korsetter till att bli mode. Länge var underkläder något nödvändigt ont som inte fick synas och som man absolut inte pratade om. I slutet av 60-talet och början av 70-talet blev dessutom ”släng behån” ett begrepp och intresset för underkläder minskade ännu mer.

Men under 80-talet och framför allt 90-talet kom en motreaktion och underklädsbranschen utvecklades något enormt. Plötsligt tog sig underkläderna in i modetidningarnas reportage och supermodellen blev ett begrepp. I takt med att intresset ökade har breddades också utbudet. Push-up var den första riktigt stora framgången i Sverige och den har följts upp av bland annat sport-bh, bh:ar utan axelband och bygellösa bh:ar.

Visste du att...

  • En bysthållare kostade 1:90 kr när Twilfit startade. Den fanns i både skärt och vitt och kom med en unik Twilfitgaranti.
  • Den första Twilfitbutiken öppnade 1922 på Nybrogatan 11 i Stockholm. Och den ligger fortfarande kvar där.
  • Twilfit har en lång tradition av att samarbeta med designers och konstnärer, både svenska och utländska. Till exempel har Mary Quant designat för Twilfit på 60-talet och affischen till Twilfits 60-årsjubileum gjorde Carouschka Streijffert.
  • Namnet Twilfit är en ordlek hämtad ur frasen It Will Fit eller på svenska: det kommer att passa.


Change Lingeries historia

Historien om Change Lingerie börjar med en ung entreprenör, Claus Walther Jensen, och underklädesdesignern Lissi Lid, år 1997. Genom att sammanväva Lissis 35-åriga erfarenhet av underklädesdesign, och Claus fabriker i Kina skapades ett unikt koncept med prisvärda underkläder i hög kvalitet.

Den första kollektionen såldes till en början i utvalda butiker runt om i Skandinavien, men i november 2001 öppnade Change sin första butik i Ringsted, Danmark. Några dagar senare öppnades den andra på Ströget, den kända shoppinggatan i Köpenhamn. Med sin omedelbara succé kunde fler Change-butiker snabbt etablera sig i Danmark, och snart även i resten av Norden.

Change of Scandinavia A/S är en internationell underklädeskedja som uppnått global framgång och har en unik position på marknaden. År 2014 lanserade Change ett nytt märke med den ikoniska superstjärnan från USA, Britney Spears. Detta annonserades globalt och hade en stor betydelse för Changes utveckling.

Under årens gång har Change utvecklats och erbjuder nu ett brett urval av underkläder, badkläder, nattkläder, loungeplagg, strumpbyxor och accessoarer. Change fortsätter att vidga sina vyer och finns nu på 3 kontinenter och i 15 länder.

Våren 2020 blev Twilfit en del av Change of Scandinavia och genom sammanslagningen under namnet Twilfit by Change Lingerie har de båda företagen tillsammans intagit en helt ny, starkare position på den svenska marknaden.